Kulvertsystem för Värme, Kyla och Ventilation

Integritetspolicy

Med anledning av att den nya dataskyddsförordningen, General Data Protection Regulation* (GDPR), har trätt i kraft vill vi informera dig om hur vi behandlar personuppgifter på Elgocell AB.

GDPR är en ny dataskyddslag som börjar gälla inom EU den 25 maj och det är viktigt för oss på Elgocell AB att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.

Vi behöver dina personuppgifter när du gör förfrågningar, när du har kontakt med oss för någon form av samarbete, involverad i något av våra projekt, prenumererar på vårt nyhetsbrev, eller när du på annat sätt frivilligt delar dina personuppgifter med oss. 

De uppgifter vi behandlar om dig är namn, telefonnummer och e-postadress.

Vi säljer aldrig dina personuppgifter till andra företag. Dina personuppgifter alltid är skyddade hos oss och behandlingen följer gällande dataskyddsregler. Elgocell AB sparar dina uppgifter så länge det anses nödvändigt.

Om du i fortsättningen vill ha nyhetsbrev behöver du inte göra något. Om du vill avregistrera dig, skickar du ett mail till info@elgocell.se. Du kan när som helst avsluta din prenumeration. 

Den nya lagen innebär också att du som kund har ett antal rättigheter och du kan bland annat att beställa hem ett registerutdrag med dina personuppgifter, som till exempel namn och kontaktuppgifter.

Göran Olsson
VD
Elgocell AB

 

 

* GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen (PuL).

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår