För Proffs - Kulvertsystem för Värme, Kyla och Ventilation - RING 044-121050

Miljöministern på besök

Sveriges Miljöminister, Karolina Skog, som också har ett särskilt ansvar för stadsutveckling, besökte Elgocell vid en sammankomst på AF-borgen i Lund (Urban Magma).

Hon blev genast intresserad av energibesparing och vi hade en intensiv och väldigt intressant diskussion om hur energi påverkar t.ex. husbyggandet. 

Magnus förklarade hur Elgocell startade för nästan 20 år sedan och att målen för utvecklingen av produkten var att minska energiförlusterna, utan att öka investeringskostnaden. Han förklarade också i detalj om principen, och enkelheten, med Elgotherm. Det vill säga hur man med en smart och unik lösning kan både få ner energiandvändningen men också sätta press på hela industrin att se över det totala energiförbruket.

Det var roligt och trevligt att hon visade så stort intresse för energieffektiv kulvert. Detta bevisar igen (!) att Elgocell jobbat på rätt väg genom att minska energiförlusterna i våra kulvertnät. Speciellt utan att öka kostnaderna.” säger Magnus.

Under sitt tal till deltagarna menade Ministern att de energieffektiva produkterna redan finns på marknaden så det var bara att utnyttja dem.

Vi på Elgocell kan bara instämma!

 


För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår